Ostoksilla...

Reissu kaupungin ostoskadulle, Kalverstraatille, oli melko kivuton. Syynä saattoi olla se, että olimme aikaisin liikenteessä (vähän ennen yhtätoista) ja katu ei ollut vielä täyttynyt kaikista innokkaista shoppailijoista ym. kulkijoista. Eilen eksyimme tänne sattumalta, mutta tänään suunnitelmallisesti. :) Ostoskasseihin sullottiin t-paitaa ja hupparia P:lle ja R:lle myös pari hienoa paitaa ja yksi kaunis tunika. Kalverstraatin ulkopuolelta Amstelin varrelta löytyi pieni tupakkakauppa, jossa ostettiin isoja kuubalaisia (tai ainakin kannessa niin luki) sikareita edulliseen hintaan.
Lounas nautittiin alakerran ravintolassa, jossa olemme vierailleet jo pariin otteeseen. Miksipä sitä hyvää ruokapaikkaa vaihtamaan, jos palvelu pelaa ja ruoka on taivaallisen hyvää? Ruuan jälkeen teimme pienen kävelyretken kotikatuamme toiseen suuntaan ja haaviin saatiin nippu postikortteja ja pari kynää. Kynät ostimme maalaustarvikeliikkeestä, missä emme ole kumpikaan aikaisemmin vierailleet. Tällä tarkoitan sitä, että liikkeestä löytyi kyllä kaikki tarvittava, mitä ikinä tarvitset taideteoksen tekemiseen. Valmiita maaleja pienissä tuubeissa tai purnukoissa, sekoitettavia jauheita pusseissa joista saat sotkettua juuri sinun haluamaasi maalia, iso määrä erikokoisia canvaaseja (niitä joille taulu maalataan), miljoonasti erilaisia värikyniä (puuvärejä, liituja, huopakyniä), eli kyseessä oli ilmeisesti maalarin taivas. :)

Iltapäivä on löhöilty kotimaisemissa hieman siestaa viettäen. Nyt korkataan punkkupullo ja katsotaan, että mitä ilta tuo tullessaan. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Ostoksilla..."