Kotiin paluu....

Aamuherätys oli aikaisin aamusta jo 06.30 aikaan ja viimeisten pakkailujen jälkeen heitimme tuolle ullakko-asunnollemme haikeat hyvästit. Ratikka numero 17 vei meidät rautatieasemalle ja hyvällä tuurilla pääsimme suoraan lentokentälle vievään junaan. Olimme hyvin etuajassa, mutta tuo etuaika ei ollut yhtään pahitteeksi kun pääsimme lentokentän turvatarkastusjonoihin. Tuli mieleen Bangkokin tulotarkastus kaksi vuotta sitten Thaimaaseen mennessä, mutta ei tämä kuitenkaan ihan sitä vielä voittanut :)

Lennolle chekkauksesta meni n. puoli tuntia kun viimein pääsimme lähtöporttien puolelle. Kahvit kerkesimme juomaan ja sitten kohta pääsikin jo lennolle. Lento Amsterdamista Helsinkiin meni hyvin ja kotomaassa odottikin tuo kotoinen vesisade :) Tiet erkanivat mieheni lähtiessä ajamaan työmaalleen ja minä jäin odottelemaan jatkolentoa takaisin kotiin.

Amsterdam jäi lämpimästi mieleen aurinkoisine ja värikkäine kauppakatuineen sekä hyvine ruokaravintoiloineen. Paljon jäi vielä näkemättä ja ehkä vielä palaamme joskus uudelleen tuonne sykkivään ja elämään täynnä olevaa Amsterdamiin. Hieno reissu kaiken kaikkiaan ja tässä alla vielä muutama kuva reissulta!

Satoja kilometrejä kanaaleja....


Ihania vehreitä kanaalin penkereitä....


Värikkäitä asuntoja kanaalin rannalla...


Kelluvia koteja kanaalissa...


Värikkäitä graffitteja kaupungin taloissa....


Kanaalit iltavalaistuksessa....


Viikonlopun ruuhkaa ostoskaduilla....


Värikkäitä talon edustoja kukka-asetuksineen....


Tässä vielä nämä kuuluisat rappuset ylös kattohuoneistoon.... Onneksi meillä oli selkäreput :)
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Kotiin paluu...."